Čarobni svijet - produžena ruka roditeljima

Produženi boravak "Čarobni svijet" u Kiseljaku je ustanova koja školskoj djeci uzrasta od 6-12 godina nudi ugodan boravak prije ili nakon nastave. Riječ je o ustaljenoj praksi u svijetu za djecu nižih razreda koja u školskim klupama provode svega nekoliko sati. Nažalost, u BiH su ustanove ove vrste rijetkost a u Kantonu Središnja Bosna, osim naše, ne postoje.

U razdoblju od 07: do 17:00 djeci nudimo ugodan dnevni boravak, odvođenje i dovođenje iz škole,izvršavanje školskih zadataka, redovne obroke te vrijeme za igru ali i dodatno učenje i usavršavanje.

Ovisno o vremenskim prilikama, trudimo se da vrijeme provode i na otvorenom uz budno oko naših djelatnica (dipl. pedagozi).

Osim redovnih dnevnih aktivnosti, djeca svakodnevno sudjeluju u raznim kreativnim sekcijama tijekom kojih, u njihovoj dobi prilagođenim aktivnostima, razvijaju svoje motoričke i mentalne sposobnosti. Aktivno sudjelujemo i pratimo i sve važnije društvene datume te ih obilježavamo u sklopu naše ustanove ili pak sudjelujemo u nekim organiziranim aktivnostima.

Vikendima pak za naše članove ali i svu zainteresiranu djecu Kiseljaka i okolice nudimo mogućnost pohađanja tečajeva stranih jezika dok u ljetnom razdoblju redovito organiziramo ljetne kampove kako bi djeca što korisnije i raznovrsnije provela raspust.

Sve nabrojeno samo je mali dio naših djelatnosti kojima se trudimo biti doslovno produžena ruka roditelja koji su sigurni da u sklopu naše ustanove, njihova djeca dobivaju najbolju moguću skrb, obrazovanje te najvažnije odgoj, naravno sve u ugodnoj, obiteljskoj atmosferi. 

Video
Čarobni svijet Božićna čestitika

Čarobni svijet Božićna čestitika

Sigurnost
O prometu

Danas smo učili kako se trebamo ponašati u prometu i koje prometne znakove trebamo poštivati...

Radionica
Prijateljstvo

Nemoguće je točno odrediti trenutak rađanja prijateljstva. Kao što postoji kap koja prepuni posudu kad ju...

Čarobni svijet - produženi boravak | Vatroslava Lisinskog 12 71250 Kiseljak | 063 284 832

Čarobni svijet - sva prava pridržana